Sabtu, 23 Oktober 2010

PMR 3 : PMR tamat ! Aku bebas !



Pernilaian Menengah Rendah bermula pada : 5 / 10 /2010

Hari ni berapa hari bulan entah , malas aku nak check kalender . btw , dah selesai segala - gala kertas yang perlu dijawab .
Ouh Yea~ Ouh Yeaa~ Gumbira hati ini ! Bebas dari di penjaraaaa !
PMR da pergy . . forever . . . & SELAMANYAA!!

bagi aku exam kali ni Oke KOWT. tapi not 100% sure buleh dapat straight As.

Mase jawab kertas Sains , aku pun tak tau lah amende yang aku merepek masa jawab Paper 2 . Syukur sbb Paper 1 Science byk yang boleh jawab sbb baca buku yg Intan Nurshalina pinjamkan . Walaupun aku baca 1 hari sebelum amik jawab exam sampai si Intan tuh menangis sbb aku tak pulangkan buku dia .

P/s: Sorry dear Intan , kaw kan pandai tak payah baca buku pun takpe. Bahaha !

NAK TAU RESULT PMR AKU?? KLIK KAT SINI


Tiada ulasan:

Catat Ulasan