Khamis, 16 Disember 2010

PMR 4 - Countdown PMR yang mendebarkan

ibu-ibu bapak-bapak shiapa yang punya anak yg amik PMR, digalakkan sgt utk menatap sepenuh hati picture d bawah. Result PMR anak2 anda akan diumumkan pd 23dis hari khamis depan! kalaw tk percaye dgn keaslian gamba tu, ok sile tekan link ini. ad y nafikan & siap na gaduh2 lagi, sbb diorg kata result kua 28Disember. itu pon nak gado kan? Sekarangg * lepas tekan link * , terbukti aku tk bohong kan? suda pasti ! result kua 23 ni ! Habis Kita ! maklumat ni aku dpt dari classmates aku y Comel, Sitinurazlinda. Semangat tak terhingga * dia * cari kat news online then dia sebarkan kat facebook. Thanks a lot , Linda !



kepada dak2 PMR, lagi 6 hari 2 jam 50 minit dan 2 saat dari sekarang. hoho~ nak dekat dah !

menanti dgn penuh ke-bongukan & ke-resahan y tak terhingge !

mari kite doa same2.bak kata pepatah sorang Indonesian y tak dikenali, Doa itu Ajaib. yah! mmg doa itu ajaib. so, lets ber-Doa. semoga result kite cemerlang macam yg kite sume harapkan.
mesti lah nak Mummy sama Daddy kite bangge kan kan ?
* tak tau la kalau korg mmg tanak mak gn ayah korang bangge.. weks..

6 ulasan:

  1. aku suka aku suka.!! thnx chaa. btw, mcm mana nak crop screen mcm unk buadd ni.?? ajar bole.??

    BalasPadam
  2. on9 aa fb. i will teach u wahaha..

    BalasPadam
  3. dah tak lama tu.. gudluck! =D

    BalasPadam
  4. yewp.. betul2.. wish we luck.

    BalasPadam