Khamis, 9 Disember 2010

About 4 - Kenapa dorang ada followers banyak , kenapa aku tak??!

Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani


Gambaran Pengikut ( Freak followers )

Pada malam y sejuk beku ni, jum cerite pasal Followers! Buat mase ni followers t'cinta blog ini hanya 17 orang , sedangkan blog ni sudah active selama 1 tahun lebih. Sila tepuk tangan ! Satu pencapaian y sgt TAK membanggakan !

Haha. =.='

Dengan wujudnya 'blog berjalan', ziarah dari blog ke blog, macam2 yang aku belajar.

banyak Info-info baru, tips2 y bergune& gosib2 menarik!
Entri menarik tu hanya dicoret oleh orang2 biasa je, mcm budak2 sekolah, pelajar Universiti & ibu2 y duduk kat rumah jage anak.

melalui ape yg dorg tulis,nampak dgn jelas dorg semua jenis y Kreatif . Diorg lebih terbuka.

Contohnya macam blog abg hensem & kakak comel.
(huhu, aku ske sgt view 2 blog ni.)


sbb diorg,aku sedar betapa 'Kosong' nye blog aku. Kandungan entri dorg bermakne&berguna.Jauh berbeza dgn entri blog aku.Kandungan blog aku hanya berkaitan dgn semalam, hari ini, esok, kene Marah gn mak, kene kejar gn anjeng, tentang abg Piza y handsome & so on. Macam dairy budak kecik.

Sape y kenal aku, same sekolah gn aku, mmg la rasa tak bosan! Yang tak kenal aku tu? mesti rasa cam tak sanggup tengok, na bace lagi la tak sudi.

Berbalik pd dorang, sudut pandangan dorg jauh banget! tabik Spring sama dorg! ape yg wt aku lebih kagum,Follower dorg pon bukannye takat 100 lebih followers, 1000 lebih pon ade gawk!

Aku jd malu plak, rase mcm diri aku seorang penulis blog y tak berbakat.

hoo~ hoo~

P/S: actually, aku Tak mengharap untuk ad ramai Followers. walaupun kadang2 aku rasa teringin, malah cemburu gn blog2 yg ad 100 lebih followers tuh. Bagi aku,mungkin aku kena belajar untuk jd seorg manusia yang terbuka& berpandangan luas. Hope one day, aku ade bakat untuk jd penulis yg dikagumi. Macam DIORANG! Baru lah boleh ade ramai follower !~


ONE DAY? huh ! Berangan je la !

4 ulasan:

  1. dear, takpe, do what makes u happy. :)

    heee. keep in touch! thanks visiting my blog tadi.

    BalasPadam
  2. saya......tak....amik.....ksiah....pun....pasal.....folllowerssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    BalasPadam