Sabtu, 1 Januari 2011

About 6 - K A W A I I S M I L E Y




Kawaii Smiley

( ^_^)/ ... hai abg ensem !
m(_ _)m ... d hari rayew ini, sy minx ampun & maaf
(^o^) ... yay ! KFC !
(’-’*) ... adui, selua TER-kuyak la pulak
\(^_^ο)(ο^_^)/ ... saya berbangga jd anak Malaysia
(=_@")... kenapa daku dipinggirkannn
(ToT) / (Y.Y) /(;_;) /(T^T) / (Q_Q)... oh abg , jangan tinggalkan i ! *sobs..sobs..
(*´ο`*) ... haaaaaaaa~ *mengeluhh*
―(T_T)→ ... aiyaa aq kalah kasino
(-_-') ... minah ni betul ke tak?
o(>< )o o( ><)o ... panic @#$^%&^ >o<) ... ouchh ! sakit laa mongox ! (o.O) /(?_?)... Maaf cikgu ! Saya tk faham maksud 'KonklusI' (´D`) ... menguap sebesar-besanyee~ *skali masuk langau hoho~ (<.<) ... *Usha Kerek* (<<,<<) ... meng-Usha terlebeyhh dos Kerek !

Smiley Comel ni korang bole gunakan utk mengomen blog orang.. or chatting gn aweks2 & balaks2 korang kew. Penat taw aku cari kat google ! akhirnye jumpe gak kat blog sorang budak laki Jepun. Comel weh budak tuh ! tp sorry sbb aku tk bleh kasi link dia.. nanti korg meng-Ayat plak.. :3

semalam pegi TESCO nk beli Selendangg. \(^o^)/

mentang2 la yuna meletup dgn selendang, tiru style Yuna laa. selendang lawa-lawa kt situ. Tapi semuanya aku tk suka ! huh ! dua jam kemudian... *ceh ceh yelah tu...
akhirnya dpt jugak selendang yang aku berkenan .
bila nak bayar kat pekedai tu, kiteorg sembang2 kejap.
umur dia baru masuk 18tahun, lepasan SPM. patut la nampak Kecik Comel ja.
mungkin aku lebih tinggi berbanding dia, lege bila dia panggel aku "adek".
Baru la terasa muda sikit. wakaka.
masa nak bayar, kekonon Power laa sbb keluarkan RM50 . padahal beli 1 helai je .
1=RM10
murah kan? (-_-')

then, pekerja kedai tu malu-malu nak bgtau y kedai dia tkde duit pecah ! (*´ο`*)
aq pulak yg jd mangsa kene pegi exchange duit kt jiran sebelah .

"Nak..Nak..10 pecah duit ade tk?" (-_-')
ya ampun! ape yg aku cakap? bukan 10 tapi 50 .
gagap suda ! (T_T)
Ter-kerut2 muke dia , then geleng~geleng
kekonon buat muke tk suke laa , sedih aku !

Kenapa miskin sgt kedai2 kat sini? dia pon tk de duit pecah ke? (`_´)
tipu lahh! sbenanye dia Kedengg !
aku usha laci duit dia! nk je aku ckp ;
"aleh, tu byk tuuuu~"

tapi tk pelahh.. klu org tk ikhlas nak bantu, wt ape pakse2 kan?kan..?
aku pon balik ke tmpt asal. finally syukurlah ade hamba Allah y sudi nak exchange duit.

mase menanti duit baki, si jiran sebelah kedai tuu tengok jee..
nak je aku Snapp muke dia, then masukkan dlm internet.. " Wajah Lelaki paleng NGERI kat Malaysia " . WOAA !

aku saba je , Cover y aku takut gile gn dia .
* hey kaw! sampai hati kaw tgk aku mcm penjenayah . (Y_Y)

p/s : entrii ni over je lebih. saje2 meluahkan rasa tk puas hati & memanjangkan entrii. andai kata si pekedai & jiran sebelah dia tu bace , jangan risau la. bukan readers kenal korang pon ! readers aku pun tk byk .



5 ulasan: